Over ons

Geschiedenis

Het idee voor een eigen beleggingsonderneming is begonnen bij Ronald Eijgenraam en Peter Vogelzang in de zomer van 2007. Beide beleggers hadden hun sporen verdiend bij één van Nederlands grootbanken en vonden dat ze voor klanten inmiddels beter konden beleggen buiten deze organisatie. Grootbanken zijn te groot geworden en zeggen de klant wel centraal te zetten, maar deden en doen dit veel te weinig. Al gauw werden dan ook de eerste stappen gezet en na verloop van tijd kwam het ook tot een officiële aanvraag bij de AFM en DNB. Dit is een zeer uitgebreide procedure die de nodige aandacht en tijd vergt. Na de goedkeuring en de daarop volgende vergunning zijn we officieel gestart met Meer Vermogen op 1 oktober 2008.

Dit was een zeer hectische periode op de financiële markten die duurde tot ver in 2009. Op onze laatste werkdag in september 2008 stond de AEX bijvoorbeeld ook nog gewoon boven de 400 punten. Dat niveau hebben we in de vijf jaar daarna helaas niet meer terug gezien.

De jaren zijn wel voorbij gevlogen, maar er is toch ook heel veel gebeurd. Met als erg triest dieptepunt het plotselinge overlijden in augustus 2011 van mede-oprichter Peter Vogelzang.

Peter heeft als grondlegger een grote bijdrage geleverd aan het huidige succes van Meer Vermogen. Zijn ruime kennis van zaken, maar ook zijn nimmer aflatende enthousiasme, oprechte interesse in mensen en de enorme drive om zaken voor relaties echt te regelen hebben er voor gezorgd dat Meer Vermogen een zeer succesvolle start kende.

Na de start in 2008 kon Meer Vermogen al snel de eerste klanten verwelkomen. In de loop der jaren zijn er steeds meer bij gekomen en dit aantal groeit nog steeds. Daarnaast is bijna iedereen die ooit klant geworden is bij Meer Vermogen, dat nog steeds en daar zijn we zeer trots op. We doen daar uiteraard ook iedere dag ons uiterste best voor en dat merken onze relaties. Ons grootste doel is immers altijd geweest; tevreden klanten!

Sinds april 2011 is het kantoor van Meer Vermogen gevestigd aan de Laan van Zuidhoorn 65 in Rijswijk. Rienk Poot is begin januari 2012 als partner gestart en hij heeft het nog steeds erg naar zijn zin. Wij zijn dan ook zeer tevreden en verwachten onze relaties nog lang vanuit ons huidige kantoor van dienst te kunnen zijn.

Ronald Eijgenraam

ronaldRonald is oprichter en partner bij Meer Vermogen. Daarvoor is hij achttien jaar werkzaam geweest bij de Rabobank, voornamelijk als beleggingsadviseur. Ronald is als beleggingsdeskundige ook ingeschreven bij het DSI-register.

Rienk Poot

rienkRienk is sinds begin 2012 partner bij Meer Vermogen. Daarvoor heeft hij twintig jaar bij ABNAMRO gewerkt in diverse commerciële functies. Waaronder kantoordirecteur, financieel planner en als sales manager op de desk financiële planning op het hoofdkantoor. Vanaf 2006 heeft hij nog een aantal jaren zelfstandig gewerkt als consultant, financieel planner en trainer/docent. Rienk is FFP gecertificeerd.

Meer Vermogen

Meer Vermogen is een bedrijf dat de financiële zaken voor vermogende particulieren en bedrijven analyseert, erover adviseert en ook gewoon regelt. Een sterke persoonlijke betrokkenheid, een zakelijke manier van denken en een proactieve instelling zijn hierbij onze uitgangspunten. Zo leveren we een gefundeerde bijdrage aan het welzijn van onze relaties voor nu en voor later.

De kracht van Meer Vermogen is:

  • Een klein team met zeer veel ervaring in de bank- en de beleggingswereld
  • Altijd bereikbaar
  • Onafhankelijk en objectief
  • Integer, discreet en vertrouwd
  • Veel persoonlijke aandacht en een toegewijde service
  • Op maat gemaakte en onderhouden beleggingsportefeuille
  • Zeer uitgebreide beleggingsmogelijkheden
  • Samenwerking met de gespecialiseerde effectenbank Theodoor Gilissen
  • Toegang tot gerenommeerde researchhuizen
  • Uitgebreide rapportage